Ndërlidhjet

ANKARA


Ministri i Jashtëm i Turqisë Abdullah Gyl ka deklaruar se në rast se zgjedhet president, qëllim kryesor i tij do të mbetet fuqizimi i proncipeve sekulare në kushtetutën e vendit, dhe se do të ndihmojë qeverinë në integrimet evropiane. Gyl i bëri këto komente pas dorëzimit të kandidaturës për president në Parlament. Opozita turke ka njoftuar se nuk do të marrë pjesë në parlament gjatë zgjedhjes së presidentit.
XS
SM
MD
LG