Ndërlidhjet

LISBONË


"Negociatat për Kosovën sapo kanë filluar ndaj nuk mund të flasim për fundit e tyre ashtu siq nuk ka arsye që të jemi të dekurajuar" tha Klara Boria zëdhënëse e presidencës portugeze të Bashkimit Evropian. "Ne presim nga të dyja palët që të tregojnë provat e fleksibilitetit dhe vullnetit të mirë gjatë bisedimeve në mënyrë që një marrëveshje të arrihet deri nga mesi i dhjetorit" tha ajo. Portugalia e ka marrë presidencën e Bashkimit Evropian me 1 korrik dhe do ta mbajë atë deri në fund vitit.
XS
SM
MD
LG