Ndërlidhjet

BEOGRAD


"Nuk përjashtohet mundësia që ndarja e Kosovës si zgjidhje të negociohet me shqiptarët e Kosovës nëse Beogradi në një rast të tillë do të ishte i gatshëm të njohë pavarësinë". Kështu ka deklaruar analisti serb Dushan Janjic duke komentuar deklaratat e përfaqësuesit të treshës ndërkombëtare për statusin Vofgang Ichinger. Janjic ka shtuar se opcioni i coptimit ka ideologët dhe mbështetësit e vet edhe në mesin e njerëzve që rrethojnë presidentin e Serbisë, Boris Tadiq.
Ndërkohë presidenti dhe kryeministri i Kosovës e kanë hedhur poshtë cdo mundësi të ndarjes së Kosovës.
XS
SM
MD
LG