Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i focave amerikane të KFOR-it Daglas Ehard ka hedhur poshtë deklarimet e zyrtarëve serb se Shtetet e Bashkuara po planifikojnë të formojnë Kosovën si shtet të NATO-s. "NATO nuk ka për qëllim që Kosovën ta bëj shtet të vetin sepse këtu është në mision paqësorë. Në procesin e përcaktimit të statusit janë të angazhuara Kombet e Bashkuara, Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara" ka thënë Ehard.
XS
SM
MD
LG