Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefja e grupit parlamentarë të Partisë Demokratikë të Serbisë, Nada Kolunxhija ka deklaruar se keqpërdorimi i Kosovës në çështjet ndërkombëtare po i shkakton dëm të madh interesave të Serbisë. "Duhet të jemi vigjilent se bisedimet e ardshme për statusin e Kosovës ndoshta janë mundësia e fundit që duke mbrojtur interesin kombëtarë të arrijmë deri të zgjidhja që do të siguronte paqe dhe prespektivë evropiane jo vetëm për Serbinë por edhe tërë rajonin" ka deklaruar Kolunxhija.
XS
SM
MD
LG