Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia pranoi sot se arritja e kompromisit midis shqiptarëve dhe serbëve në rundin e ri të bisedimeve për statusin e Kosovës është "pabesueshmërisht e vështirë". Komentet janë bërë nga i dërguari rus në bisedime Aleksander Harchenko. Rusia kundërshton vënien e afateve kohore për zgjidhjen e çështjes së Kosovës, ka shtuar Harchenko. "Nuk duhet vënë kornizë të fortë kohore. Sekretari i pëergjitshëm i OKB-së e ka përcaktuar afatin e dorëzimit të raportit të treshës, e jo të negociatave" tha diplomati rus.
XS
SM
MD
LG