Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komunat e Kosovës duhet miratuar legjislacion të qartë, koncizë, të njohur për opinionin dhe në linjë me procedurat thuhet në raportin e lëshuar sot nga misioni i OSBE-së në Kosovë.
"Qeverisja e mirë lokale nuk është vetëm ofrim i shërbimeve por edhe sigurimi i lirisë së njerëzve dhe krijimi i kushteve për pjesmarrje në demokraci" ka deklaruar shefi i misionit të OSBE-së, Verner Vnend.
XS
SM
MD
LG