Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në takimin e 30 gushtit në Vjenë, Prishtina do të përfaqësohet me nivelin më të lartë politik, ka konfirmuar sot zëdhënësi i Ekipit Negociator, Skënder Hyseni.
Në takimin me treshen ndërkombëtare, Hyseni ka vlerësuar se pritet që Kosova të rikonfirmojë pozicionin e vet për pavarësinë e Kosovës, tërësinë e saj territoriale dhe Pakon e Ahtisaarit si pika të panegocueshme.
XS
SM
MD
LG