Ndërlidhjet

BRUKSEL


Dhuna dhe krimet mbi baza racore janë një e keqe shoqërore në të gjitha vendet e Bashkimit Evropian.
Ky është përfundimi i raportit më të fundit mbi diskriminimin racor publikuar nga Agjencia për të Drejtat Themelore të Bashkimit Evropian me qendër në Vjenë.
Në raport si diskriminim mbi baza etnike klasifikohen dhe mundësitë e pabarabarta për punësim. Edhe qeveritë e 27 vendeve anëtare kanë dështuar të luftojnë si duhet racizmin, thuhet në raport.
XS
SM
MD
LG