Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në fund të mandatit të tij në Kosovë si komandant i KFOR-it , gjenerali gjerman Roland Kather, ka mbajtur sot një konferencë për media, ku i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të merr një vendim sa më të shpejt për statusin e Kosovës. Ndërkohë që ka ftuar qytetarët që të vazhdojnë të kenë besim në procesin e zgjidhjes së statusit dhe të ruajnë qetësinë. Kather tha se KFOR-i nuk do të pësoj asnjë ndryshim në mandatin aktual që ka përderisa statusi i Kosovës të mos jetë zgjidhur.
XS
SM
MD
LG