Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri i punëve të jashtme të Serbisë Vuk Jeremic, ka thënë sot se Qeveria e Serbisë po i shqyrton me seriozitet mënyrat se si do të reagoj në rast të shpalljes së njëanshme të pavarësisë së Kosovës.
"Serbia nuk do të ketë rrugëdalje tjetër pos që seriozisht të përgjigjet ndaj akteve të cilët do të rrezikonin sovranitetin dhe integritetin territorial",ka thënë Jeremiq.
XS
SM
MD
LG