Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zgjedhjet e përgjithshme dhe lokale do te mbahen më 17 nëntor. Por, shefi i UNMIK-ut e ruan te drejtën që të shtyjë këtë datë, nëse zgjedhjet ndërhyjnë në procesin e statusit. Ky vendim është marrë sot nga shefi i UNMIK-ut Joachim Ruecker, pas takimit që ka mbajtur me Ekipin e Unitetit. Nderkohe që është shtyrë afati i fundit për çertifikimin e partive politike, nga 7 në 12 shtator.
XS
SM
MD
LG