Ndërlidhjet

ROMË


Sekretari i prëgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-moon ka deklaruar se "askush nuk dëshiron që nga Kosova të krijohet një instrument për destabilizimin" e Ballkanit dhe gjithë Evropës.
Zoti Ban mëtutje i ka thënë gazetës Republika se Grupi i Kontaktit për Kosovën më 10 dhjetor do t'i paraqesë atij raportin. Ai u shpreh se "do të dëshironte që në bisedimet që po vazhdojnë të arrihet një përparim substancial".
XS
SM
MD
LG