Ndërlidhjet

ROMË


Sekretari i pëgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-Moon, ka deklaruar se "askush nuk dëshiron që Kosova të shëndrrohet në instrument për destabilizimin" e Ballkanit dhe tërë Evropës.
Zoti Ban i ka thënë gazetës italiane "Republika" se Grupi i Kontaktit për Kosovën më 10 dhjetor do t'ia paraqesë atij raportin. Ai u shpreh se "do të dëshironte që gjatë bisedimet të arrihet një përparim substancial".
XS
SM
MD
LG