Ndërlidhjet

BUKURESHT


Kryetari i Rumanisë Train Basescu, ka pohuar se është kundër pavarësisë së Kosovës. "Ne kemi obligim që të mbështesim parimet e të drejtës ndërkombëtare në krijimin e shteteve të reja. A duhet komuniteti ndërkombëtare dhe unioni Evropian të vendos për pavarësinë e Kosovës? Si do që të jetë Bukureshti do ta pranojë atë, citon agjencia gjermane DPA, fjalët e kryetarit Rumun Basescu.
XS
SM
MD
LG