Ndërlidhjet

SAN PEDRO/HONDURAS


Dhjetëra mijëra njerëz janë strehuar dhe shumë të tjerë janë evakuuar, ndërsa uragani Felix i është drejtuar Amerikës Qendrore. Stuhia e shkallës 4. po bëhet gjithnjë e më e fuqishme teksa u afrohet brigjeve të Nikaraguas dhe Hondurasit me shpejtësi prej 260 km/orë.
Fuqia e uraganit ka rritur frikën se mund të përsëritet skenari i vitit 1998, kur një stuhi e ngjashme shkaktoi vdekjen e 10 mijë njerëzve në Amerikën Qendrore.
XS
SM
MD
LG