Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri i Serbisë për Kosovën, Sllobodan Samarxhiq tha mbrëmë se "pas një shqyrtimi gjithëpërfshirës, zyrtarët e lartë të Serbisë kanë vlerësuar se kushtet për pjesëmarrjen e serbëve në zgjedhjet në Kosovë nuk janë plotësuar". Në këtë aspekt, ai mëtutje tha se "serbët nuk duhet të marrin pjesë në zgjedhejt e këtij viti" dhe shtoi se "vendimi final do të mund të merret në ditët e ardhshme".
XS
SM
MD
LG