Ndërlidhjet

BRUKSEL


Cristina Gallach, zëdhënëse e përfaqësuesit të lartë të BE-së për politikë të jashtme dhe siguri, Havier Solana tha sot se treshja ndërkombëtare për statusin e Kosovës, javën e ardhshme, do ti filloj përgatitjet për takimin e parë të drejtëpërdrejtë ndërmjet delegacioneve të Kosovës dhe të Serbisë. Në këtë aspekt, treshja ndërkombëtare, javën e ardhshme në Londër do të takohet me të dy palët. "Njëri nga qëllimet kryesore do të jetë përgatitja për bisedimet" ballë për ballë në Nju Jork më 28 Shtator, gjatë mbajtjes së Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, tha Cristina Gallach.
XS
SM
MD
LG