Ndërlidhjet

BUJANOC


Shaip Kamberi nga Partia për Veprim Demokratik ka thënë se partia e tij është kundër separatizmit dhe ndryshimit të kufijëve, por ajo do ta shqyrtoj çështjen e bashkimit me Kosovën nëse Grupi i Kontaktit i ndryshon parimet e veta. Sot në një takim në Bujanoc, zoti Kamberi tha se kërkesat e PVD-së, para se gjithash, i janë drejtuar Serbisë.
"Çështja e bashkimit me Kosovën është krejtësisht anash dhe do të aktivizohet vetëm nëse bashkësia ndërkombëtare vendos që ti ndryshoj parimet e Grupit të Kontaktit për Kosovën", tha zoti Kamberi.
XS
SM
MD
LG