Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Presidenti i Pakistanit,Pervez Musharraf do të paraqesë dorëheqje nga posti i komandantit të ushtrisë aty kah gjysma e muajit Nëntor, me qëllim që të veproj si lider civil politik, njoftoi një zyrtar i lartë i partisë së zotit Musharraf. Në këtë aspekt thuhet se zoti Musharraf, nga Parlamenti, do të kërkoj edhe një mandat pesëvjeçar presidencial, para se të tërhiqet nga posti i lartë ushtarak. Këto komente u bënë pasi Gjyqi Suprem i Pakistanit e fillon dëgjimin e 10 peticioneve kundër presidentit Musharraf, që janë paraqitur nga konservatorët fetarë, nga grupe juristësh dhe organizata joqeveritare.
XS
SM
MD
LG