Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kreu shtetëror i Serbisë ka vendosur që zgjedhjet lokale në komunat me shumicë serbe në Kosovë të mbahen në të njëjtën kohë me zgjedhjet lokale në Serbi, ka thënë Sllobodan Samarxhiq, ministër për Kosovën në Qeverinë e Serbisë.
"Për organet shtetërore të Serbisë dhe për Serbinë në përgjithësi, do të jenë relevante vetëm ato zgjedhje në Kosovë, të cilat do të mbahen bashkë me zgjedhjet lokale në Serbi", ka thënë Samarxhiq.
XS
SM
MD
LG