Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian ka nënshkruar sot marrëveshje për viza me pesë vende të Ballkanit perëndimor, me të cilat banorëve të këtyre vendeve u lehtësohet udhëtimi në disa pjesë të BE-së. Marrëveshjet janë nënshkruar me Shqipërinë, Bosnjë Hercegovinën, Maqedoninë, Malin e Zi dhe Serbinë. Janë nënshkruar edhe dokumentet shtesë që i obligojnë këto vende që t'i kthejnë prapa shtetasit e tyre që në BE janë ilegalisht.
XS
SM
MD
LG