Ndërlidhjet

LONDËR


Delegacioni i Kosovës në takimin më "treshën" ndërmjetësuese ka ripërsëritur qëndrimin se pavarësia është fillimi dhe fundi i kwtyre negociatave. Është e pamundur për Kosovën që të harroj tragjeditë nga e kaluara e afërt, por ne jemi të përkushtuar të ecim tutje, ka deklaruar pas takimit me "treshën" në Londër, kryetari i Kosovës Fatmir Sejdiu.
Ekipi i Unitetit i ka dorëzuar "treshës" dokumentin për marrëdhënjet e mira fqinjësore, ndërmjet Serbisë dhe Kosovës, si dy shtete të pavarura.
XS
SM
MD
LG