Ndërlidhjet

PRAGË


Tregëtia, "Kosova për Bashkimin Evropian" nuk vjen në shprehje, ndërsa kompromisi për Kosovën është i mundshëm, nëse bota pushon së nxituri shqiptarët e Kosovës për pavarësi, ka thënë në një intervistë për gazetën Çeke "Hospodazzske novini", kryetari i Serbisë, Boris Tadic. Marrëveshja është e mundshme, nëse disa prej politikanëve të Evropës dhe Amerikës pushojnë që t'i nxisin përpjekjet e shqiptarëve të Kosovës që të shpallin pavarësinë, ka thënë tutje Tadic.
XS
SM
MD
LG