Ndërlidhjet

PRISHTINË


Është ndërprerë dhe është shtyrë për një kohë të pacaktuara seanca gjygjësore ndaj Albin Kurtit, i cili akuzohet për pjesëmarrje dhe udhëheqje të protestës së 10 shkurtit. Kurti nuk i ka pranuar anëtarët e trupit gjykues duke i konsideruar si jo të paanshëm. Tash do të vendosë kryetari i Gjykatës së Qarkut, nëse do të ndryshohet paneli gjygjësor, apo i njejti trup gjykues do të vazhdoj procesin gjygjësorë ndaj liderit të Vetëvendosjes.
XS
SM
MD
LG