Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesi rus në Treshen negociatore, Aleksander Botsan-Kharchenko, tha se nuk është i "dekurajuar", edhe pse qëndrimet e Prishtinës dhe Beogradit janë diametralisht të kundërta.
"Në Londër, me sukses u kryen përgatitjet për bisedimet direkte, tejet të rëndësishme, të Beogradit dhe të Prishtinës, dhe palët janë zotuar se raundit të parë të këtyre bisedimeve në Nju Jork, do t'i qasen në frymë konstruktive", ka thënë Kharchenko për radion shtetërore britanike.
XS
SM
MD
LG