Ndërlidhjet

PRISHTINË


Stabiliteti i Kosovës në sytë e komunitetit ndërkombëtrarë, është çelësi kryesor për vendimin që do të merret për statusin, dhe cdo prishje e këtij stabiliteti do të ishte shkatërruese për popullin e Kosovës", ka deklaruar komandanti i KFOR-it, Xaviar Marnhac. KFOR-i, së bashku me autoritete tjera të rendit, do të ruajnë sigurinë ,pavarësisht procesit të dyfishtë sfidues, nëpër të cilin po kalon Kosova.
XS
SM
MD
LG