Ndërlidhjet

SARAJEVË


Bosnja dhe Hercegovina, ua ka marrë shtetësinë më shumë se 600 personave, shumica musliman të huaj të natyralizuar gjatë luftës 1992-1995. Shumica prej tyre janë me origjinë Turke por ka edhe Algjerian, Egjiptian, Jordanez, Sudanez dhe të nacionaltetit Rus. Shumw prej tyre kanë ndihmuar muslimanët e bosnjës në luftë kundër serbëve dhe kroatëve.
XS
SM
MD
LG