Ndërlidhjet

PRISHTINË


Stabiliteti i Kosovës në sytë e komunitetit ndërkombëtar është çelësi kryesor për vendimin që do të merret për statusin dhe çdo prishje e këtij stabiliteti do të ishte shkatërruese për popullin e Kosovës", ka deklaruar komandanti i KFOR-it, Xaviar de Marnhac. KFOR-i, së bashku me autoritetet tjera të rendit, do të ruajnë sigurinë, pavarësisht procesit të dyfishtë sfidues, nëpër të cilin po kalon Kosova.
XS
SM
MD
LG