Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organet shtetërore të Serbisë janë duke bërë çmos që të akuzuarit e Tribunalit të Hagës të kapen, të arrestohen, e më pas të dërgohen në Hagë, ka thënë kryetari i Serbisë, Boris Tadiq, gjatë bisedës me kryeprokuroren e Tribunalit të Hagës, Karla del Ponte. "Jemi të vendosur në orientimin tonë që ta kryejmë bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës. Me dënimin e kriminelëve dhe ndërtimin e rajonit stabil dhe prosperues, në hapësirën tonë të përbashkët, të integruar në Bashkimin Evropian, mund të krijojmë ardhmëri më të mirë për të gjithë", citon fjalët e Tadiqit shërbimi i shtypit i kryetarit të Serbisë.
XS
SM
MD
LG