Ndërlidhjet

GJENEVË


Komisionarja e lartë e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, Louise Arbour, ka kërkuar nga Izraeli që të tregojë përmbajtje, pasi ky vend e ka shpallur "entitet armiqësor" Rripin e Gazës dhe ka thënë se do ta ndërprejë furnizimin me naftë dhe me rrymë. Zonja Arbour tha se kjo do të ishte një "ngarkesë e papërballueshme" për 1.5 milon njerëz. Ajo, po ashtu, e përkujtoi Izraelin për obligimet e tij ndaj Ligjeve ndërkombëtare për të drejtat e njeriut.
XS
SM
MD
LG