Ndërlidhjet

JANGON


Murgjit budistë, që po i udhëheqin protestat më të madhe antiqeveritare në Mjanmar, ish Birmani, në 20 vitet e fundit, nuk i kanë përfillur urdhërat e juntës ushtarake për ta përfunduar marshimin e tyre. Disa mijëra murgjë dhe mbështetësit e tyre janë mbledhur për protestë në Jangon, ndërsa marshim më i vogël ishte mbajtur në Mandalej.
XS
SM
MD
LG