Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata e Krimeve të Luftës e konfirmoi vendimin e mëhershëm për pafajësinë e Fatmir Limajt dhe Isak Musliut. Gjykata tha se ata nuk kanë patur "kontroll efektiv" në kampin e të burgosurve në Llapushnik.
Vendimi e pasoi ankesën e prokurorisë, të cilin gjykata e hodhi poshtë në tërësi. Tribunali gjithashtu e konfirmoi dënimin me 13 vjet burg për të akuzuarin e tretë, Haradin Balaj.
XS
SM
MD
LG