Ndërlidhjet

LISBONË


Kosova do të jetë një ndër temat e takimit dyditor të ministrave të Mbrojtjes të Bashkimit Evropian, që fillon nesër në Portugali. Ministri portugez, Nuno Severiano Teixeira i ka thënë agjencisë Reuters se ai është i bindur që dallimet rreth Kosovës janë mjaft të vogla, sa për të siguruar që Kosova të fitojë një formë të vetëqeverisjes.
"Negociatat dhe arritja e një marrëveshjeje janë në tavolinë. Asnjë opcion tjetër, përfshirë hapat e njëanshëm nga cilado palë, nuk do të duhej të lejohet në dhomën e bisedimeve", ka thënë ai.
XS
SM
MD
LG