Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri serb i minierave dhe energjetikës Aleksandar Popovic dhe 20 shoqëruesit e tij, kanë lëshuar në shenjë proteste konferencën e Unionit të energjetikës për Evropën Juglindore që po mbahet në Athinë, për shkak se Kosova përfaqësohej nga pjestarë të institucioneve të përkohëshme. Kjo është hera e dytë në dhjetë ditët e fundit që Kosova përfaqësohet si shtet në vete, e jo nga UNMIK-u, ka thënë Popovic për agjencitë serbe të lajmeve.
XS
SM
MD
LG