Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush u ka bërë thirrje vendeve të zhvilluara dhe atyre në zhvillim që të angazhohet në luftë kundër ngrohjes globale.
"Së bashku kombet tona do të shtrojnë rrugën për një casje të re ndërkombëtare të emetimit të gazrave . Në këtë casje të re duhet të përfshihen të gjithë prodhuesit më të mëdhenjë të gazrave, përfshirë vendet e zhvilluara dhe ato në zhvillim", ka thënë presidenti Bush, në ditën e dytë të fundit të punimeve të konferencës për ngrohjen globale.
XS
SM
MD
LG