Ndërlidhjet

BEOGRAD


Rolin kyç në vazhdimin e bisedimeve për statusin e Kosovës, do ta ketë Bashkimi Evropian, i cili do të përpiqet që të gjejë një zgjidhje të pranueshme për Vashingonin dhe Moskën, ka deklaruar zyrtari i Paktit të Stabilitetit për Evropën Juglindore Goran Svilanoviq.
XS
SM
MD
LG