Ndërlidhjet

ROMË


Serbia duhet ta ketë një perspektivë të madhe dhe të qartë në Bashkimin Evropian, tha sot kryeministri italin, Romano Prodi gjatë bisedës me gazetarë të jashtëm të akredituar në Romë. Sipas tij "kjo është e vetmja rrugë të cilën duhet ndjekur me qëllim të kontribuimit në zgjidhjen e statusit të Kosovës ".
XS
SM
MD
LG