Ndërlidhjet

PRISHTINË


KFOR-i nuk ka informacione se në Kosovë veprojnë grupe të armatosura dhe te organizuara, të cilat kërcënojnë paqen dhe sigurinë, ka deklaruar sot zëdhënësi i KFOR-it, Bertran Bono. Në konferencën e sotme për shtyp ai ka thënë se nëse grupe të tilla do të vërehen, ato do të trajtohen si ilegale, sepse në Kosovë, KFOR-i, Policia e Kosovës dhe UNMIK-u, janë të vetmet oragnizata legale që kujdesen për sigurinë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG