Ndërlidhjet

STRASBURG,


Të gjitha format e diskriminimit në Turqi janë hequr, ka thënë presidenti Abdullah Gul, gjatë fjalimit të tij në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës. Gul, mëtutje ka veçuar reformat ekonomike në vendin e tij si dhe mundësitë më të mëdha të shprehjes kulturore dhe artistike.
XS
SM
MD
LG