Ndërlidhjet

PRAGË


Kryeministri i Slovakisë Robert Fico, ka shprehur sot shqetësimin rreth paralajmërimeve se disa vende anëtare të Bashkimit Evropian, do ta njohin shpalljen e njëanshme të pavarësisë së Kosovës, dhe ka tërhequr vërejtjen se nuk guxon që në këtë mënyrë të ndahet Evropa " Një çasje të këtillë ne nuk e mbështesim, andaj do të insistojmë, që nëse BE-ja duhet të ketë një qëndrim ndaj Kosovës, ai të jetë i përbashkët, madje edhe nëse ne do të kishim problem me të. Por në këtë rast ne do të qëndrojmë prapa atij vendimi, i ka deklaruar radios Çeke, kryeministri i Slovakisë Robert Fico.
XS
SM
MD
LG