Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Pala kosovare është e gatshme të vazhdojë të marrë pjesë në procesin negociator, qoftë edhe në ndonjë konference ndërkombëtare. Prishtina nuk do të mirëpriste ndonjë model të ri ndërmjetësimi apo prezantimin e pakove të reja si zgjidhje nga ana e Treshes", ka thënë sot anëtari i Ekipit Negociues, Veton Surroi.
Ai tha po ashtu se gjasat për një konsensus ndërkombëtar për statusin e Kosovës janë gati të pamundshme. Surroi kërkoi që institucionet e Kosovës të përgatisin vendin për pavarësi duke përgatitur për miratim Kushtetutën, simbolet dhe ligjet bazike shtetërore.
XS
SM
MD
LG