Ndërlidhjet

JERUSALEM


Kryeministri izraelit Ehud Olmert, ka tërhequr vërejtjen se rruga deri te nënshkrimi i marrëveshjes me palestinezët do të jetë e gjatë dhe plotë obstruksione. Por, sic tha Olmert para ligjëvënësve Izraelit, ai është i përkushtuar që t'i çojë përpara negociatatat me kryetarin e Autoritetit palestinez Mahmud Abbas.
XS
SM
MD
LG