Ndërlidhjet

BEOGRAD


Sërbia do të shpërblejë me një milion euro të gjithë ata që ofrojnë ndonjë informatë, e cila do të conte në arrestimin e të akuzuarit të Gjykatës së Hagës, Ratko Mlladicit, ka bërë të ditur kryetari i Këshillit nacional për bashkëpunimin me Gjykatën, Rasim Ljaiq. Ndërkaq për dy të akuzuarit e tjerë, Stojan Zhuplanin dhe Goran Haxhiqin, qeveria serbe ka ofruar nga 250 mijë euro.
Sa i përket Radovan Karaxhiqit, Ljaiq ka thënë, se ai nuk është shtetas i Serbisë, andaj nuk kemi te drejtë ligjore që të shpallim çmimin për kapjen e tij.
XS
SM
MD
LG