Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi i Unitetit të Kosovës takohet nesër në Bruksel me përfaqësuesit e Serbisë. Takimi i drejtpërdrejtë mes palëve organizohet nga treshja ndërmjetësuese, e cila synon që palët të sqarojnë në detaje vizionet e tyre për të ardhmen e Kosovës.
Pas takimit të përbashkët secili nga delegacionet do takohet ndaras me treshen ndërkombëtare të përbërë nga përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara, Bashkimit Evropian dhe Rusisë.
Brukseli zyrtar ka deklaruar në prag të takimit se po sheh mundësinë e intensifikimit të takimeve të drejtpërdrejta mes palëve deri në 10 dhjetor. Më 10 dhjetor Grupi i Kontaktit duhet t'i raportojë kreut të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG