Ndërlidhjet

STOKHOLM


Sot pritet të ndahet cmimi Nobel për ekonomi, i fundit në rradhën e cmimeve Nobel për këtë vit.
Në mesin e kandidatëve të mundshëm fitues janë ekonomistë ekspertë në tregtinë ndërkombëtare, makroekonominë dhe tregun e punës.
XS
SM
MD
LG