Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara kërkojnë të rrisin presionin ndaj regjimit ushtarak në Birmani. Presidenti Bush kërcënoi me shtimin e sanksioneve ndaj Birmanisë, por theksoi se nëse Shtetet e Bashkuara do veprojnë vetëm kjo nuk do ketë ndonjë ndikim të vecantë.
Uashingtoni kërkoi nga Kina, India dhe vendet e tjera aziatike të përdorin ndikimin e tyre ndaj regjimit ushtarak në këtë vend.
XS
SM
MD
LG