Ndërlidhjet

BRUKSEL


Anëtarësimi i Shqipërisë në NATO, varet nga ecuria e reformave, ku mbetet shumë punë për tu bërë, ka deklaruar sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jap De Hop Shefer, pas takimit me presidentin e Shqipërisë, Bamir Topi. Shefer, poashtu ka thënë se ftesat për anëtarësim në NATO, nuk mund të jepen në mënyrë automatike dhe se gjithçka varet në performancën dhe zbatimin e reformave të secilit shtet.
XS
SM
MD
LG