Ndërlidhjet

BRUKSEL


Aksioni për kapjen e të akuzuarve nga Tribunali i Hagës, në Serbi, po shkon ngadalë dhe me një pavendosmëri, i ka thënë komisionarit për zgjerim të BE-së, Oli Rehn, kryeprokurorja e Tribunalit, Karla Del Ponte. Ponte ka thënë tutje, se policia dhe agjencia informative serbe ende nuk po bashkëpunojnë me Tribunalin. Bashkimi Evropian, pas këtij raporti, ka vendosur që të shtyjë parafimin e marrëveshjes për stabilizim asociim të Serbisë, deri në fund të tetorit.
XS
SM
MD
LG