Ndërlidhjet

BERN


Partia Popullore është fituese e zgjedhjeve parlamentare në Zvicër.
Partia fituese i takon krahut të djathtë dhe është akuzuar shpeshherë për racizëm.
Gjatë fushatës ajo përdori një poster, ku tre dele të bardha shtynin një dele të zezë nën moton "Për më shumë siguri".
Partia Popullore e Zvicrës ka deklaruar se do dëbojë cdo të huaj që kryen vepër penale dhe të njëjtën gjë do bëjë dhe për familjet e tyre.
XS
SM
MD
LG